hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Voxx: Πιθανότητα πώλησης της εταιρείας ή τμημάτων της.

Ένα ανεπάντεχο δελτίο Τύπου αναρτήθηκε σήμερα από την VOXX International Corporation, την εταιρεία μαμά των Klipsch, Onkyo, Integra, Magnat και τόσων άλλων, ενός κορυφαίου κατασκευαστή και διανομέα τεχνολογικών προϊόντων.

Σήμερα, Voxx International Corporation, ανακοίνωσε ότι το διοικητικό της συμβούλιο εξετάζει στρατηγικές εναλλακτικές λύσεις για να μεγιστοποιήσει την αξία της εταιρείας.

Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την πιθανότητα πώλησης της εταιρείας, πώλησης τμημάτων της, βελτιώσεις στη λειτουργία ή άλλες στρατηγικές συναλλαγές.

Για να υποστηρίξει αυτή τη διαδικασία, το διοικητικό συμβούλιο έχει δημιουργήσει μια επιτροπή στρατηγικών συναλλαγών και έχει προσλάβει την Solomon Partners ως χρηματοοικονομικό σύμβουλο και την Bryan Cave Leighton Paisner LLP ως νομικό σύμβουλο.

Δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση ότι αυτή η διαδικασία θα έχει αποτέλεσμα.

Η VOXX δεν έχει θέσει χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας και δεν σκοπεύει να αποκαλύψει περαιτέρω εξελίξεις εκτός εάν και έως ότου αποφασίσει ότι η περαιτέρω αποκάλυψη είναι κατάλληλη ή απαραίτητη.

Για την ιστορία να πούμε ότι πριν από λίγα χρόνια η Voxx εξαγόρασε την Onkyo, κάτι που όπως δείχνει δεν της έχει βγει όπως περίμενε. Αναμένουμε εξελίξεις…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα