hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Samsung The Terrace Νέες QLED TV για θερινό σινεμά

Toν κήπο, την ταράτσα, το εξοχικό και γενικά το… έξω σκοπεύει η Samsung με την νέα σειρά QLED τηλεοράσεων που ετοίμασε.

Ονομάζεται The Terrace και θα την «συνοδεύει» και με μια ηχομπάρα εξωτερικού χώρου.

Πρόκειται για QLED 4K τηλεοράσεις με όλες τις λειτουργίες των οικιακών τηλεοράσεων του κατασκευαστή. Υπάρχουν μοντέλα στις 55, 65 και 75 ίντσες και είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να αντέχουν στη ζέστη, στον βοριά, στα μελτέμια και γενικά… στα σκληρά.

Για το νερό υπάρχει πιστοποίηση IP55 ακόμη και για σκουριά. Οι τηλεοράσεις της The Terrace μπορούν να λειτουργήσουν σε θερμοκρασίες από -30 μέχρι +50 βαθμούς κελσίου. Έχουν συστήματα εύκολης τοποθέτησης σε τοίχο και σε άλλα μέρη.

Σίγουρα οι τηλεοράσεις The Terrace ανήκουν στην lifestyle κατηγορία της Samsung, όπως οι The Serif και The Frame. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μοντέλα αυτά έχουν υψηλή φωτεινότητα ώστε να τα απολαμβάνουμε ακόμη και κάτω από δυνατό φως ημέρας, ότι πρέπει δηλαδή για το καλοκαίρι αλλά και για όσους θέλουν να παρακολουθούν ποδόσφαιρό… έξω.

Στην οθόνη υπάρχει επίστρωση κατά των ανακλάσεων και υποστηρίζονται με τεχνολογία προσαρμογής της εικόνας ανάλογα τον φωτισμό του χώρου μας.

Το πάχος είναι περίπου 60 χλστ, το λειτουργικό σύστημα το Tizen και ως δικτυακές που είναι υποστηρίζουν τις νέες δυνατότητες της Samsung όπως Multi View,  Tap View, Bixby, Amazon Alexa και Google Assistant.

Οι τιμές τους αναμένονται στα 3.300 ευρώ για την 55 ιντσών, 4.500 ευρώ για την 65 ιντσών και 6.000 ευρώ για την μεγάλη των 75 ιντσών.

Mπύρα, BBQ και θέαμα…

To πάχος της τηλεόρασης και της ηχομπάρας The Terrace

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα