hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

R_volution PlayerMini: Streamer ήχου και εικόνας με ισχυρό επεξεργαστή στα 350 ευρώ

Η R_volution από την Γαλλία, η οποία είναι η νέα ανανεωμένη Zapρeti με νέο όνομα, χτίζει σιγά-σιγά την γκάμα της.

Μετά τα μεγάλα player της κυκλοφορεί τώρα το μικρού μεγέθους PlayerMini στα 291 ευρώ που μπορεί παίζει σχεδόν τα πάντα και είναι 4Κ.

Βασίζεται στον ισχυρό επεξεργαστή S905X4-Κ της Amlogic, έχει το δικό του λειτουργικό σύστημα (Linux + Android 11) και λειτουργεί ως media player αναπαράγοντας περιεχόμενο από δικτυακούς δίσκους NAS ή από τοπικούς USB.

Το PlayerMini είναι συμβατό με HDR (Dolby Vision και HDR10+) στην εικόνα και με Auro3D, Dolby Atmos και DTS:X στον ήχο.

Αναπαράγει αρχεία από DSD και Flac έως MKV και BD ISO, ενώ έρχεται με προεγκατεστημένη την εφαρμογή R_video (συνδρομητική, αλλά με την αγορά της συσκευής είναι δωρεάν) που διαχειρίζεται όλη συλλογή των αρχείων μας.

Η εφαρμογή R_video με τη σύνδεση στο διαδίκτυο αποκτάει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία που διαθέτουμε, αναγνωρίζει τις ταινίες και τις σειρές και δημιουργεί ένα home screen με εξώφυλλα των ταινιών όπως το Netflix στην οθόνη της τηλεόρασης.

Η R_volution, πήρε τη βάση δεδομένων της Zappiti και την ονόμασε «R_Video Db», εκεί υπάρχουν εξώφυλλα και πληροφορίες για πάνω από 1.200 χιλιάδες ταινίες και για τουλάχιστον 2 εκατομ. μουσικά CD.

Εννοείται ότι η συσκευή απευθύνεται σε κατόχους πελώριων συλλογών σε μορφή αρχείων, που έχουν έρθει στα χέρια τους με νόμιμους ή μη τρόπους.

Η συσκευή συνδέεται στο δίκτυο μέσω Wi-Fi (υπάρχουν τρεις κεραίες) και Ethernet. Ακόμη έχει μια έξοδο HDMI 2.1a, μια οπτική ψηφιακή και δύο θύρες USB (2.0 και 3.0). Η τροφοδοσία γίνεται με εξωτερικό πακ των 12V.

Την συσκευή θα την βρείτε στο Projecting and Sound Art που είναι ο αντιπρόσωπος της R_volution στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα