hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Monitor Audio Climate Series 3G: Αναθετικά Ηχεία εξωτερικού χώρου με σωστό ήχο που μπορούν να τοποθετηθούν όπου θέλετε

Ειδικά ηχεία για εγκατάσταση σε εξωτερικούς χώρους παρουσίασε η Monitor Audio, είναι τα Climate Series 3G που εκτός από ανθεκτικότητα και design έχουν και υψηλού επιπέδου ήχο.

Η σειρά Climate Series 3G σχηματίζεται από δύο μοντέλα, το Climate Medium (CL2 M) και το Climate Small (CL2 S). Αυτά δεν είναι μόνο ικανά να καλύψουν με ήχο εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αλλά είναι ανθεκτικά στην υψηλή υγρασία, ότι πρέπει δηλαδή για εμπορικούς χώρους, εστιατόρια και γυμναστήρια.

Το Climate Series 3G διαθέτει το C-CAM τουίτερ με μαύρο θόλο, ένα μεταλλικό τουίτερ της Monitor Audio που αναπτύσσεται συνεχώς από το 1982.

Διαδραματίζει βασικό ρόλο στο να διασφαλίσει ότι η σειρά Climate Series 3G προσφέρει την ευκρίνεια που αναμένεται από ένα καλό ηχείο.

Ωστόσο, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις διακριτικών εγκαταστάσεων, η σειρά Climate Series 3G διαθέτει τουίτερ C-CAM με “χρυσό” θόλο ενισχυμένο που είναι βαμένος μαύρος.

Το γούφερ είναι κατασκευής Rigid Surface Technology II (RST II) με μεταλλικό θόλο για αποτελεσματική πιστονική κίνηση και για ζωντανό ήχο. Τα ηχεία ολοκληρώνονται με έναν παθητικό ακτινοβολητή (ABR: Auxiliary Bass Radiator) κοίλου κώνου που βρίσκεται τοποθετημένος στο πίσω μέρος της καμπίνας των ηχείων.

Ο κοίλος κώνος του παθητικού ABR αποτελεί βασικό μέρος των ηχείων. Λειτουργώντας ουσιαστικά σαν σφραγισμένος σωλήνας ώστε να αποτρέπει την είσοδο φύλλων, αραχνών ή άλλων στοιχείων στο ηχείο, αλλά επιτρέποντας στο μπάσο να φθάνει αρκετά χαμηλά. Την ίδια επιμέλεια έχουν και τα κροσόβερ των ηχείων, ώστε να αντέχουν στο χρόνο.

Για να διασφαλιστεί ότι τα ηχεία της σειράς Climate Series 3G αποδίδουν τα μέγιστα για πολλά χρόνια και σε όλες τις καιρικές συνθήκες, η Monitor Audio δημιούργησε μια πλήρως σφραγισμένη καμπίνα από μονοκόμματο χυτευμένο πυκνό και σκληρό πλαστικό (ABS) ενισχυμένο με ίνες γυαλιού.

Έτσι τα ηχεία έχουν πιστοποίηση IP66, πράγμα που σημαίνει ότι και τα δύο μοντέλα μπορούν να αντέξουν και στα πιο σκληρά περιβάλλοντα και είναι αδιαπέραστα από τη σκόνη, τη δυνατή βροχή και το χιόνι.

Η σειρά Climate Series 3G χρησιμοποιεί ένα έξυπνο στήριγμα με την ονομασία Quik-Link από χυτό αλουμίνιο. Ελαφρύ, αλλά ισχυρό, ώστε και τα δύο μοντέλα της σειράς να μπορούν να τοποθετούνται σχεδόν οπουδήποτε, με την ελάχιστη ταλαιπωρία.

 Ο σχεδιασμός του βραχίονα επιτρέπει σε ένα ηχείο Climate Series 3G να περιστρέφεται κατά 180 μοίρες τόσο σε κατακόρυφο όσο και σε οριζόντιο επίπεδο, ώστε το ηχείο να μπορεί να «στοχεύσει» στην επιθυμητή περιοχή, είτε πρόκειται για εστιατόριο, εμπορικό χώρο ή μπαλκόνι.

Το Climate Medium (CL2 M) είναι δύο δρόμων με τουίτερ C-CAM 25 mm και γούφερ RST II 165 mm (6”), αλλά και με παθητικό ακτινοβολητή.

Έχουν εμπέδηση 6Ω (ελάχιστη 4,8Ω), απόκριση 42Ηz-30KHz και βάρος 4,1 κιλά.

Το Climate Small (CL2 S) έχει το ίδιο τουίτερ  C-CAM των 25 mm και μικρότερο γούφερ 100 mm (4”) τεχνολογίας RST II και εδώ έχουμε παθητικό ακτινοβολητή (ABS) στο πίσω μέρος της καμπίνας.

Έχουν εμπέδηση 6Ω (ελάχιστη 4,9Ω), απόκριση 56Ηz-30KHz και βάρος 3,3 κιλά.

Τα ηχεία Climate Series 3G αναμένονται στην αγορά τον Σεπτέμβριο του 2024 σε Ματ Μαύρο και Ματ Λευκό φινιρίσματα.

Οι τιμές τους είναι
Climate Medium (CL2 M) 850 ευρώ το ζευγάρι
Climate Small (CL2 S) 700 ευρώ το ζευγάρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα