hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Triangle Capella: Streaming ασύρματα WISA ηχεία βάσης σε υπέροχα χρώματα για κάθε χώρο. Καλώδια; Τέλος.

To νέο Capella της γαλλικής Triangle δεν είναι απλά ένα ενεργό ηχείο, είναι ένα ολόκληρο στερεοφωνικό σύστημα σε μορφή ηχείων. Το σετ σχηματίζεται από δύο ηχεία βάσης τα οποία έρχονται σε τέσσερα υπέροχα φινιρίσματα για να διαλέξετε όπως μαύρο, μπλε, λευκό, καφέ (ή  Black Star, Astral Blue Space White και Brown Nebula όπως τα λέει η Triangle).

Το Triangle Capella είναι εντελώς ασύρματο, ακόμη και μεταξύ των ηχείων. Το μόνο που χρειάζονται τα ηχεία είναι να μπουν στην πρίζα. Ακολουθούν την τεχνολογία WISA που την έχουμε γνωρίσει από τα ηχεία της System Audio. Η σύνδεση μεταξύ των ηχείων γίνεται στα 96ΚΗz/24 bit.

Έρχονται με εξωτερικό hub, μια συσκευή,  που παρέχει όλες τις συνδέσεις, ενσύρματες και ασύρματες. Με αυτή συνδέονται τα ηχεία και με αυτή γίνονται όλες οι επαφές. Διαθέτει τρεις οπτικές ψηφιακές εισόδους, μια αναλογική στέρεο RCA, ΗDMI ARC για τηλεόραση, ομοαξονική ψηφιακή, USB DAC θύρα και αναλογική mini jack. To hub επίσης έχει Bluetooth 4.2, Chromecast, AirPlay, UPnP, Spotify Connect και είναι Roon Ready.

Τα ηχεία είναι δύο δρόμων με γούφερ 16,5 εκ. που έχει κώνο από χαρτί και το τουίτερ είναι με θόλο κράματος αλουμινίου. Ο κατασκευαστής αναφέρει απόκριση 42Hz-22KHz (+/-3dB). Εσωτερικά υπάρχουν ενισχυτικά Τάξης Δ (της Platin Audio) ισχύος 2x50W ανά ηχείο (διενίσχυση) δηλαδή 2x100W όλο το σύστημα.

Υπάρχει DSP για την ρύθμιση όλων των παραμέτρων, ακόμη και σύστημα διόρθωσης του χώρου με την βοήθεια μικροφώνου. Υποστηρίζονται με app για Android και iOS, ενώ υπάρχει και τηλεχειριστήριο ίδιο με αυτό των WISA ηχείων της System Audio.

H τιμή του συστήματος Triangle Capella είναι 2.600 ευρώ και αφορά τα ηχεία, το hub και το τηλεχειριστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα