hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Xounts: Ένα αλλιώτικο ηχείο με μεταβλητή προσωπικότητα.

Η Xounts από το Αμβούργο κατασκευάζει ηχεία για τους λάτρεις του design.

Το ηχοσύστημα Xounts είναι κάτι περισσότερο από ένα ηχείο, χάρη στον σχεδιασμό οβελίσκου, ταιριάζει άψογα σε κάθε δωμάτιο.

Είτε στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο ή στο γραφείο, το Xounts δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Απολαύστε ήχο 360 μοιρών, φέρτε μουσική σε οποιοδήποτε δωμάτιο με ένα ηχείο, αίσθηση συναυλίας παντού, ενσωματωμένο φως και app για τον έλεγχό του είναι οι δυνατότητές του.

Το σημαντικό είναι τα εναλλάξιμα καλύμματα ως… έκφραση προσωπικότητας. Τα καλύμματα της Xounts δεν είναι απλώς προστατευτικά καλύμματα. Κάθε ένα είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και κυκλοφορεί μια ποικιλία σχεδίων.

Ανάμεσα στη σύγχρονη τέχνη και τα εμβληματικά μοτίβα από τη μουσική βιομηχανία, οι λάτρεις της μουσικής θα βρουν ακριβώς το σωστό σχέδιο που τους ταιριάζει.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε καλλιτέχνες όπως οι Snoop Dogg, AC/DC, Alice Cooper, Iron Maiden και Motörhead, αλλά και πρωτότυπα σχέδια από την Xounts και αποκλειστικά μοτίβα από τους Rob Prior, Champ Medici κ.ά.

Από απλά χρώματα μέχρι ζωηρά μοτίβα, το κάλυμμα προσαρμόζεται εύκολα, παρέχει προστασία από τη σκόνη και τις γρατσουνιές κ.ά.

Ο κατασκευαστής δεν αναφέρει πολλά στοιχεία για το ηχείο, στο κάτω μέρος έχει ένα γούφερ 6,5 ιντσών, παίζει μέσω Bluetooth και Wi-Fi, έχει αναλογική είσοδο και USB για αναπαραγωγή μουσικής. Απλά λέει “Το Χounts χρησιμοποιεί ολόκληρο το σώμα του για να παράξει ηχητικά κύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.”. Στην ουσία δονεί τις πλευρές του οβελίσκου με δύο NTX οδηγούς.

Η τιμή του είναι 589 ευρώ και το κάλυμμα κοστίζει από 59 έως 139 ευρώ ανάλογα το θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα