hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Magnum Dynalab: Στην ίδια στέγη με την Bryston

Εκεί στον Καναδά υπάρχει μια εταιρεία με την ονομασία Colquhoun Audio η οποία παράγει κυρίως ηχεία για την Βόρεια Αμερική, ως Axiom Audio

Όταν, πριν λίγα χρόνια, η Bryston αντιμετώπισε προβλήματα η Colquhoun Audio (από το όνομα του ιδιοκτήτη Ian Colquhoun) είναι αυτή που την πήρε στην αγκαλιά της και την συνεχίζει στην νέα εποχή.

Το ίδιο συμβαίνει τώρα με την Magnum Dynalab, γνωστή από τους high-end ραδιοφωνικούς δέκτες της.

Ο Jim Richards, το αφεντικό της Magnum Dynalab, αποφάσισε μετά από τόσα χρόνια να αποτραβηχθεί από την ενεργή δράση, με αποτέλεσμα η φημισμένη εταιρεία να περάσει στα χέρια της Colquhoun Audio.

Το αποτέλεσμα είναι πια οι Bryston και Magnum Dynalab να στεγάζονται στις ίδιες εγκαταστάσεις της Bryston στο Peterborough του Οντάριο (λίγα χιλιόμετρα έξω από το Τορόντο) και στο Dwight (επίσης στην επαρχία του Οντάριο που είναι η έδρα της Axiom Audio).

Μετά από αυτά η Colquhoun Audio ετοιμάζει νέα μοντέλα τόσο για την Bryston όσο και για την Magnum Dynalab. Ένας νέος όμιλος εταιρειών audio δημιουργείται εδώ. Ήδη η Bryston έχει νέο προενισχυτή, τον BP-19.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο hxosplus έχει επισκεφθεί στο παρελθόν το εργοστάσιο της Bryston στο Peterborough και της Magnum Dynalab στο Brampton του Οντάριο. Έχει γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους και των δύο εταιρειών που τους διακρίνει η αγάπη για την μουσική και την audio έρευνα.

Το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι οι εταιρείες παραμένουν στον Καναδά και σε καναδικά χέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα