hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

ΗP: Νέα ομάδα, νέες δράσεις και επέκταση στο gaming με την HyperX και στον ήχο με την Poly

Έγινε σήμερα στα γραφεία της Hewlett Packard η ενημέρωση Τύπου σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορά την μεγάλη αυτή εταιρεία στην ελληνική αγορά.

Η παρουσίαση έγινε από τον Νίκο Χρηστάκη, managing director της HP της Ελλάδα. O κ. Χρηστάκης παρουσίασε όλη την νέα ομάδα της HP στην Ελλάδα, ανάμεσα τους οποίους είναι και ο γνωστός από την θητεία του στην Sony κ. Δημήτρης Βαρελάς.

Αυτή την στιγμή η HP απαρτίζεται από 100 άτομα προσωπικό με συνεχώς αυξητικές τάσεις. Η εταιρεία έχει μεγαλώσει πολύ και δεν είναι πια μόνο υπολογιστές και εκτυπωτές.

Ta νέα gaming ακουστικά Cloud 2 της HyperX

Μετά την εξαγορά της HyperX, μια κορυφαία εταιρεία με gaming PC αξεσουάρ, η HP έχει σκοπό να αυξήσει τα μερίδια της στον δυναμικό αυτό χώρο με ακουστικά, μικρόφωνα, πληκτρολόγια, ποντίκια και ότι άλλο απαιτεί ο gamer.

Φωτογραφία: Φ.Φ.

Επίσης μετά την απορρόφηση της Plantronics, που πια ονομάζεται Poly, η HP πρόκειται να επεκταθεί έντονα στην ελληνική αγορά στο χώρο των τηλεδιασκέψεων και του νέου υβριδικού περιβάλλοντος εργασίας που έχει δημιουργηθεί με βιντεομπάρες, USB ακουστικά, μικρόφωνα και κεντρικά ηχητικά συστήματα.

Βιντεομπάρες Poly και κεντρικά ηχητικά συστήματα για βιντεοδιασκέψεις. Φωτογραφία: Φ.Φ.

Η HP επίσης είναι σε επαφή με πολλές νεοφυείς εταιρείες στην Ελλάδα, αναζητώντας αυτήν που ταιριάζει με την φιλοσοφία της. Ακόμη συμμετέχει δυναμικά στο JA Greece (Junior Achievement) στην Ελλάδα.

Στα άμεσα πλάνα είναι η ίδρυση, αρχικά, ενός ΗP on-line store όπου οι καταναλωτές θα μπορούν να δουν και αν αγοράσουν εμπειρίες HP, ενώ για το μέλλον προβλέπεται και κάποια μόνιμη φυσική έκθεση/κατάστημα.

Όλα αυτά παρόλο η αγορά των ηλεκτρονικών στην Ελλάδα είναι την εποχή αυτή χαμηλών αποδόσεων με ρυθμό -20%. To φαινόμενο αυτό δεν είναι μόνο τοπικό αλλά σχεδόν παγκόσμιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα