hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

OnePlus Buds Pro 2: Ακουστικά με φροντίδα από την Dynaudio και 3D ήχο

Το ακουστικό OnePlus Buds Pro 2 προσφέρει μια προσαρμοσμένη εμπειρία ακορόασης, με εξασφάλιση μεγάλου ηχητικού πεδίου και πολυδιάστατου ήχου.

Για την παρακολούθηση της κίνησης της κεφαλής σε πραγματικό χρόνο, υπάρχει ένας υψηλής ακρίβειας αισθητήρας IMU έξι αξόνων ενσωματωμένος στο OnePlus Buds Pro 2 που παρακολουθεί τη θέση της κεφαλής για επαναβαθμονόμηση του ήχου για να διασφαλίσει πάντα ότι ο χρήστης βρίσκεται στο κέντρο.

Τα ακουστικά δημιουργήθηκαν από κοινού με την Dynaudio, έχουν δυο οδηγούς 11 χιλιοστών για τις χαμηλές και 6 χιλιοστών για τις μεσοϋψηλές.

Ο κώνος του γούφερ είναι από ένα κρυστάλλινο πολυμερές υλικό με άκρες σιλικόνης.

Το OnePlus Buds Pro 2 διαθέτει επίσης ισοσταθμιστή (EQ) και τρείς προσαρμοσμένες EQ καμπύλες όπως Bold, Serenade και Bass. Επίσης υπάρχουν τέσσερα modes EQ της Dynaudio, όπως στο ακουστικό Oppo Enco X2

Το OnePlus Buds Pro 2 είναι εξοπλισμένο με κορυφαίο σύστημα Έξυπνης Προσαρμοστικής Ακύρωσης Θορύβου (ANC) που εξαλείφει τον θόρυβο περιβάλλοντος έως και 48dB. Επίσης υπάρχει εξατομικευμένη ακύρωση θορύβου με βάση την ανάλυση του ακουστικού πόρου και της διαρροών ήχου από αυτό.

Για να διασφαλιστεί η ακρόαση χωρίς προβλήματα, το OnePlus Buds Pro 2 προσφέρει έως και 39 ώρες αναπαραγωγής. Εν τω μεταξύ, υπάρχει διπλή σύνδεση και  Bluetooth 5.3 LE.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα