hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Rotel S14: O πρώτος ολοκληρωμένος ενισχυτής της με streamer

Η Rotel μόλις ανακοίνωσε το νέο μέλος της σειράς «14», έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή με ενσωματωμένo streamer και όχι μόνο. Πρόκειται για την πρώτη του είδους κίνηση της Rotel που σίγουρα θα ανατρέψει τις ισορροπίες στην αγορά.

Ο Rotel S14 ξεχωρίζει από την έγχρωμη οθόνη που φιγουράρει στο κέντρο της πρόσοψης και από τον πλούσιο εξοπλισμό του. Εκτός από ολοκληρωμένος ενισχυτής Τάξης AB ισχύος 2x150W στα 4Ω, o Rotel S14 έχει ενισχυτή ακουστικών, Bluetooth aptX HD, DAC βασισμένο σε τσιπάκι της ESS (Sabre) με υποδομή USB DAC και υποστήριξη MQA, Roon και Tidal όπως και Spotify Connect.

Δέχεται από την USB DAC σήμα PCM 384KHz/24bit. Streamάρει μέσω Chromecast, έχει τοροειδή μετασχηματιστή στο τροφοδοτικό και δύο πυκνωτές ικανής χωρητικότητας.

Mε άλλα λόγια είναι μια συσκευή του τύπου «just add speakers» που έχει και sub-out αν θέλετε να του συνδέσετε και εξωτερικό ενεργό subwoofer. Δέχεται τρεις κεραίες, δύο Wi-Fi και μια Bluetooth, έχει θύρα Ethernet για καλωδιακή σύνδεση με το δίκτυο και θύρα USB (στο πίσω μέρος) για να φορτίζετε και να παίζετε αρχεία μουσικής.

Στα 8Ω o ενισχυτής παραδίδει ισχύ 80W. Κατά τα άλλα έχουμε pre-out, μια αναλογική είσοδο, μια ομοαξονική και μια οπτική. Οι ακροδέκτες των ηχείων είναι υψηλής ποιότητας, οι κλασσικοί της Rotel.

O νέος Rotel S14 θα εμφανιστεί στην αγορά σε ασημί ή μαύρο χρώμα, ζυγίζει 9,15 κιλά και έχει διαστάσεις 430x93x345 χλστ. Δηλαδή δεν είναι μια μεγάλη σε μέγεθος συσκευή.

O Rotel S14 κυκλοφορεί μέσα στον Δεκέμβριο στα 2.500 δολάρια περίπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα