hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Denon DHT-S217: Προσιτή ηχομπάρα για οποιαδήποτε τηλεόραση

Νέα ηχομπάρα παρουσίασε σήμερα η Denon. Πρόκειται για την Dolby Atmos εισαγωγικής κατηγορίας Denon DHT-S217 που προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια, καθαρούς διαλόγους και 3D κινηματογραφικό ήχο surround.

Με ύψος 6,6 cm, η Denon DHT-S217 μπορεί να τοποθετηθεί μπροστά από την τηλεόραση ή μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στον τοίχο. Δεν υπάρχει εξωτερικό subwoofer, η ηχομπάρα έχει τα ηχεία όλα εσωτερικά. Χρησιμοποιεί δύο γούφερ (που πυροβολούν προς τα κάτω), δύο μιντρέιντζ και δύο τουίτερ υψηλής απόδοσης. Είναι δηλαδή 2.1 καναλιών, έξι μεγαφώνων.

Είναι επίσης εξοπλισμένη με Bluetooth για να της streamάρουμε μουσική από το κινητό μας.  Η DHT-S217 συνδέεται εύκολα με τις περισσότερες τηλεοράσεις χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα καλώδια HDMI ή οπτικής ίνας.

Έχει είσοδο eARC για να λαμβάνει Dolby Atmos από την τηλεόραση, έχει επίσης και τέσσερις λειτουργίες ήχου: Movie, Night, Music και Pure, δίνοντας τη δυνατότητα στους ακροατές να επιλέξουν αυτή που θέλουν για κάθε περίσταση.

Η επιλογή Pure παρακάμπτει όλη την επεξεργασία surround και άλλα χαρακτηριστικά για την πιο καλύτερη ηχητική εμπειρία ακρόασης. Επιπλέον υπάρχει και το γνωστό Dialog Enhancer που βελτιώνει τη σαφήνεια των διαλόγου με τρεις διαφορετικές επιλογές.

Διαθέτει έξοδο για την σύνδεση εξωτερικού subwoofer, αναλογική είσοδο 3,5 χλστ., θύρα USB και HDMI-in (εκτός από την HDMI eARC/ARC). H τροφοδοσία γίνεται κατευθείαν χωρίς εξωτερικό πακάκι ή μετασχηματιστή.

Το μήκος της είναι 89 εκατοστά και το ύψος της μόλις 6,6 εκατοστά. Έρχεται με τηλεχειριστήριο, και καλώδια σύνδεσης.

Η διαθεσιμότητα του DHT-S217 ξεκινάει από το Μάιο με τιμή 269€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα