hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Bryston BR-20: Με τη σφραγίδα του Roon

Η Bryston ανακοίνωσε ότι ο προενισχυτής/streamer BR-20 έλαβε πιστοποίηση Roon Ready. Το Roon είναι μια πλατφόρμα (εφαρμογή) που μεταμορφώνει την εμπειρία “επαφής” με την μουσική.

Φωτογραφίες, τίτλοι,  βιογραφικά, κριτικές, στίχοι, ημερομηνίες περιοδειών και συνθέτες εμφανίζονται όλα στην οθόνη και οι ακροάσεις αρχίζουν.

Το Roon συνδέει επίσης τα δικά σας αρχεία μουσικής με τα εκατομμύρια των κομματιών που είναι διαθέσιμα στις υπηρεσίες ροής υψηλής ανάλυσης TIDAL και Qobuz, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε με τη μουσική που γνωρίζετε και μετά να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε νέες μουσικές πέρα ​​από τη συλλογή σας.

Το Roon τρέχει στους περισσότερους υπολογιστές Mac, Windows και Linux ως διακομιστής, με ένα smartphone/tablet Android ή iOS που χρησιμοποιείται ως μέσο ελέγχου.

«Η Bryston είναι ενθουσιασμένη που βελτιώνει την εμπειρία χρήστη του BR-20 προσφέροντας πρόσβαση στη λειτουργικότητα Roon», δήλωσε ο κατασκευαστής. «Ο BR-20 προσφέρει υψηλή απόδοση και η ιστορία γίνεται τώρα ακόμα πιο συναρπαστική με την προσθήκη της πιστοποίησης Roon».

Για τους κατόχους του περίφημού Bryston BR-20, η συσκευή θα ανακαλύψει αυτόματα και θα συνδεθεί στο Roon χωρίς καμία ρύθμιση, δημιουργώντας την απόλυτη εμπειρία χρήστη για τους λάτρεις της μουσικής.

Ο Bryston BR-20 συνδυάζει έναν εξαιρετικά προηγμένο αναλογικό προενισχυτή με την κορυφαία πλατφόρμα μετατροπής ψηφιακού σε αναλογικό (DAC) της εταιρείας και ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικών ροών υψηλής απόδοσης κάνοντάς τον μια κορυφαία audiophile συσκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα