hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Silent Angel Bonn N8 Pro: Τώρα και audiophile switcher για τις ροές σας

Την Silent Angel την έχουμε γνωρίσει από τις σελίδες του περιοδικού hxosplus όπου δοκιμάσαμε ένα πλήρες σύστημά της. Είναι μια εταιρία που εξειδικεύεται στον δικτυακό ήχο και στα αξεσουάρ αυτού. Τώρα η Silent Angel παρουσιάζει το νέο της audiophile switcher με την ονομασία Bonn N8 Pro.

Βελτιωμένο με τεχνικές μείωσης παρεμβολών και με ακριβές ρολόι, το Bonn N8 Pro έχει οκτώ επιχρυσωμένες θύρες GbE 1 um, επιτρέποντας καλύτερο σήμα και χρηστικότητα.

Με την υιοθέτηση μιας μονάδας ισχύος Radar Grade, ενός μετατροπέα DC/DC υψηλής απόδοσης και ενός κυκλώματος σταθεροποιητή LDO χαμηλών κυματισμών στην πλακέτα τροφοδοσίας, το Bonn N8 Pro παρουσιάζει σήμα χαμηλής ισχύος 28 mV (Vp-p) σε σύγκριση με τα κανονικά switcher που είναι στα 122mV (Vp-p).

Επιπλέον, υπάρχει ένα σύστημα «απορρόφησης» EMI (ηλεκτρομαγνητικών σημάτων) για να μειωθεί ο ηλεκτρονικός θόρυβος (κυμαίνεται από 1M έως 18 GHz).

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Bonn N8 Pro που ξεπερνά τα άλλα switcher είναι η εντυπωσιακή ακρίβεια που έχει το ρολόι του. Specialized with 0.1ppm with high thermal stability, the advanced model Bonn N8 Pro-CLK uses a BNC interface 10MHz world clock input that further synchronizes the clock signals.

Μάλιστα υπάρχει και το πιο προηγμένο μοντέλο Bonn N8 Pro-CLK που διαθέτει ειδική θύρα BNC (10MHz) για την είσοδο «εξωτερικού» σήματος συγχρονισμού ρολογιού.

Τελικά ο δικτυακός ήχος έχει τα δικά του εργαλεία και αξεσουάρ για να ακουστεί καλύτερα. Την Silent Angel στην Ελλάδα την κυκλοφορεί η Audiocenter.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα