hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

ViewSonic VX1755: Φορητή gaming οθόνη 17 ιντσών

Η ViewSonic παρουσίασε τη νέα οθόνη VX1755, που είναι φορητή για gaming. Πρόκειται για μια λεπτή κατασκευή που απευθύνεται σε όσους παίζουν παιχνίδια σε κινητά, υπολογιστές ή κονσόλες ακόμα και εν κινήσει. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε ρύθμιση γραφείου με δύο οθόνες.

Η φορητή οθόνη έχει μέγεθος 17,3 ιντσών και πάχος μόλις 1,5 εκατοστά, ζυγίζει λιγότερο από 1 κιλό. Έτσι είναι εύκολο να μεταφέρεται ακόμη και σε ταξιδιωτικές τσάντες και χειραποσκευές. Για όσους αγαπούν να παίζουν στο Nintendo Switch ή να βλέπουν τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές σειρές στα κινητά τους τηλέφωνα η οθόνη που έχει ανάλυση 1080p μπορεί να ρυθμιστεί από 0 έως 62 μοίρες για να την φέρουμε στα μέτρα μας.

Είναι εξοπλισμένη με δύο θύρες USB Type-C που είναι κατασκευασμένες και για παροχή ρεύματος, η VX1755 επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τη μία για να συνδέσουν μια μεγάλη ποικιλία περιφερειακών και την άλλη για την παροχή ρεύματος. Η οθόνη διαθέτει επίσης συνδεσιμότητα mini-HDMI και υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

Η συχνότητα σάρωσης της οθόνης είναι 144 Hz, έχει χρόνο απόκρισης 4 msec και τεχνολογία AMD FreeSync Premium. Στην πρόσοψη υπάρχει ενσωματωμένο με ένα ζευγάρι ηχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα