hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Samsung Galaxy Tab S8: Προηγμένες οθόνες, υψηλές επιδόσεις και άφθονα εργαλεία δημιουργικότητας, εργασίας και διασκέδασης!

Η προηγμένη τεχνολογία Galaxy της Samsung επεκτείνεται πια σε πολλές μορφές συσκευών εκτός από smartphone. Κάθε συσκευή Galaxy αντανακλά τα χαρακτηριστικά της και η εμφάνισή της αποτυπώνει την αποστολή της.

Με τα Galaxy Tab S8, Tab S8+ και Tab S8 Ultra, η Samsung προσφέρει στους χρήστες ευελιξία να εργάζονται, να παίζουν, να διασκεδάζουν ή να επικοινωνούν μέσω βίντεο.

Το Galaxy Tab S8 Ultra έχει τη μεγαλύτερη οθόνη και την ισχυρότερη απόδοση από ολόκληρη τη νέα σειρά Galaxy Tab S8. Η προηγμένη κατασκευή, οι πρακτικές λειτουργίες και η απρόσκοπτη σύνδεση με το οικοσύστημα Galaxy κάνουν το Tab S8 Ultra έναν σπάνιο «συνεργάτη» υψηλής αποτελεσματικότητας.

Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με υπέροχες οθόνες, ώστε να προσφέρουν μοναδική θέαση ταινιών και σειρών, αλλά και γρήγορο παιχνίδι στους gamers.

Η νέα σειρά Tab S8 προσφέρει καθηλωτικό επίπεδο θέασης, έχοντας ένα λεπτό πλαίσιο γύρω από την οθόνη. Υπάρχει υποδομή για την σύνδεση πληκτρολογίου ώστε το tablet να μετατρέπεται σε laptop (14,6 ιντσών αν επιλέξουμε το μεγάλο μοντέλο Galaxy Tab S8 Ultra), για να μπορεί να χρησιμοποιείται με έναν πιο άνετο και οικείο τρόπο.

Τεχνολογία και σχεδιασμός Samsung Galaxy. To Galaxy Tab S8, ακολουθεί το Galaxy Tab S8+ και ολοκληρώνεται με το Galaxy Tab S8 Ultra.

Τα Galaxy Tab S8+ και το Galaxy Tab S8 Ultra υποστηρίζουν δυνατότητα Multi Windows View (διαχωρισμό οθόνης), ώστε ο χρήστης να μπορεί να εκτελεί έως και τρεις εργασίες σε μία οθόνη. Η σειρά Galaxy Tab S8 υποστηρίζει έως και 4 τύπους Multi Windows View ανάλογα με την εφαρμογή.

Υπάρχει διπλή μπροστινή κάμερα (βίντεο 4Κ) με αυτόματη λειτουργία καδραρίσματος για την εικόνα καθώς και τρία μικρόφωνα για τον ήχο, ώστε να πραγματοποιείτε τις καλύτερες video call της ζωής σας. Επιπλέον η δυνατότητα Multi Windows View και Samsung DeX, που προσφέρει η σειρά Tab S8, επιτρέπει δράση και εργασία σε περισσότερα του ενός παραθύρου, αλλά και κοινή χρήση αρχείων με τον υπολογιστή σας. Πάνω από όλα όμως προσφέρει ευκολία και ασφάλεια με το Quick Share. Ο εξαιρετικά γρήγορος επεξεργαστής των 4 nm παρέχει την ταχύτητα που χρειάζεστε.

To S Pen στην θέση του. Φορτίζει ασύρματα και έχει υπέροχη αίσθηση γραφής.

Το S Pen, βασικό στοιχείο της σειράς Galaxy Tab S, δίνει στις συσκευές μια μοναδική ταυτότητα. Το νέο S Pen έχει βελτιωμένη απόκριση και ομαλή αίσθηση στο χέρι σαν πραγματικό στυλό. Η περιοχή ασύρματης φόρτισης του S Pen βρίσκεται στο πίσω μέρος των tablet, εκεί υπάρχουν μαγνήτες για στερεώνεται δυνατά, στην ίδια ευθεία γραμμή με την κάμερα και το λογότυπο της Samsung. Στοιχεία που ενισχύουν την εμφάνιση των Galaxy Tab S8 και Tab S8+.

Η χαμηλή καθυστέρηση του S Pen δημιουργεί μια αίσθηση σαν να γράφουμε σε χαρτί.

Δεν είναι μόνο για θέαση ταινιών, για gaming και για τηλεδιασκέψεις, είναι και ένα ξεχωριστό “ηλεκτρονικό” χαρτί για σημειώσεις, σχεδιασμό και δημιουργικότητα με την βοήθεια του S Pen.

Το Galaxy Tab S8 Ultra διαθέτει μια υπερευρυγώνια μπροστινή κάμερα που ενισχύει την εύρος και το θέμα που συλλαμβάνει κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων ή βιντεοδιασκέψεων. Επιπλέον, η υπερευρυγώνια κάμερα προσαρμόζει αυτόματα και τον ήχο που λαμβάνει από μια συστοιχία τριών μικροφώνων για πιο καθαρή φωνή (χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία ακύρωσης θορύβου για να εξουδετερώσουν τον ανεπιθύμητο θόρυβο του περιβάλλοντος), παρέχοντας έτσι την καλύτερη εμπειρία επικοινωνίας μέσω βίντεο.

Το πλαίσιο της σειράς Tab S8 είναι κατασκευασμένο από Armor Aluminum και χαρακτηρίζεται από το χαμηλό βάρος και την τεράστια στιβαρότητα του. Αυτό το υλικό καθιστά το πλαίσιο εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές και σχεδόν καθόλου επιρρεπές σε στρεβλώσεις. Χάρη στην απρόσκοπτη σύνδεση με το οικοσύστημα Galaxy, όλα τα μοντέλα της σειράς Tab S8 συνεργάζονται με άλλες συσκευές Samsung Galaxy.

Η θήκη-πληκτρολόγιο* μετατρέπει τα Galaxy Tab S8 σε απίθανα “laptop”

Το Galaxy Tab S8 Ultra προσφέρει μια premium εμπειρία tablet με οθόνη Super AMOLED μεγέθους 36,99 cm/ 14,6 ιντσών έχοντας ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz. Το Tab S8+ έχει την ίδια οθόνη στις 12,4 ίντσες, ενώ στο Τab S8 φιγουράρει μια φωτεινή οθόνη μεγέθους 11 ιντσών τεχνολογίας LTPS LCD. Για τον ήχο υπάρχουν τέσσερα ηχεία με Dolby Atmos, τα οποία είναι ενσωματωμένα και στα τρία μοντέλα της σειράς Galaxy Tab S8 για καθαρό, ευρύ και αναλυτικό ήχο.

Οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με άφθονη μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο για να διεκπεραιώνουν Οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με άφθονη μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο για να διεκπεραιώνουν τις εργασίες τους με άριστα αποτελέσματα. Εάν θέλετε ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης, θα πρέπει να επιλέξετε το Galaxy Tab S8 Ultra με τα 16 GB μνήμης RAM και τα 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Η σειρά Galaxy Tab S8 είναι η πρώτη σειρά tablet της Samsung που υποστηρίζει Wi-Fi 6E**. Είναι το νέο πρότυπο Wi-Fi -χρησιμοποιείται για πρώτη φορά εδώ- με εξαιρετικά χαμηλούς χρόνους καθυστέρησης. Η ειδικά προσαρμοζόμενη μπαταρία τους κρατάει πολλές ώρες, ενώ χάρη στον γρήγορο φορτιστή των 45W, η μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί πολύ γρήγορα.

Mε την δωρεάν εφαρμογή Clip Studio Paint τα Samsung Galaxy Tab S8 και με τον S Pen στο χέρι γίνονται ηλεκτρονικοί καμβάδες για να ανακαλύψετε τον ζωγράφο που κρύβεται μέσα σας.

Με τη νέα λειτουργία εγγραφής 4K του Galaxy Tab S8 Ultra, γίνεται εγγραφή βίντεο τόσο με την πίσω όσο και με τη μπροστινή διπλή κάμερα. Οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν εύκολα να «συλλάβουν» διαδικτυακά σεμινάρια και παιχνίδια χρησιμοποιώντας την λειτουργία selfie video που είναι ενσωματωμένη στο Screen Recorder της συσκευής.

Το νέο περιβάλλον χρήσης One UI 4.1 της σειράς Galaxy Tab S8 προσφέρει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, διαισθητική χρήση και πολλές έξυπνες λειτουργίες που κάνουν την αλληλεπίδραση μας με τα Tab S8 σκέτη απόλαυση. Η νέα σειρά Galaxy Tab S8 λαμβάνει έως και τέσσερις αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος Android και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

*To keyboard book cover πωλείται ξεχωριστά.

** Η διαθεσιμότητα Wi-Fi 6E διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.

Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα