hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Epson EH-TW5825: Προβολέας Full HD με Android TV

Ο EH-TW5825 είναι ένας νέος προβολέας Full HD για καλή εικόνα παντού. Περιλαμβάνεται σύνδεση Android TV συνδέοντας το Wi-Fi για ροές και εφαρμογές, είναι έχει και  ενσωματωμένο Chromecast για να μπορούμε εύκολα να μεταδίδουμε φωτογραφίες, βίντεο και μουσική από την έξυπνη συσκευή μας στον προβολέα.

Η ανάλυση του Epson EΗ-ΤW5825 είναι 1.920 x 1.080 pixels τεχνολογίας LCD με φωτεινότητα 2.700 lumens και αντίθεση 70.000:1.

Είναι επίσης εξοπλισμένος με «λειτουργία βελτίωσης εικόνας» που επιτυγχάνει ευκρινή και φυσική ποιότητα εικόνας έχοντας τέσσερις λειτουργίες ρύθμισης των χρωμάτων που μπορούν να επιλεγούν ανάλογα με το περιεχόμενο και το περιβάλλον του δωματίου.

Εξοπλισμένος με αυτόματη κατακόρυφη διόρθωση keystone που ανιχνεύει την θέση κατά την εγκατάσταση και διορθώνει αυτόματα την παραμόρφωση στην κατακόρυφη κατεύθυνση της προβαλλόμενης εικόνας και ένα οριζόντιο ρυθμιστικό διόρθωσης που μπορεί εύκολα να διορθώσει την παραμόρφωση στην οριζόντια κατεύθυνση.

Δεδομένου ότι χρησιμοποιεί φακό με zoom 1,6x, η θέση εγκατάστασης μπορεί να μετακινηθεί προς τα εμπρός προς τα πίσω κατά περίπου 1,8 m. Διαθέτει επίσης κατακόρυφη μετατόπιση του φακού κατά  15%. Τοποθετώντας τον στην οροφή, είναι δυνατή η προβολή μιας μεγάλης εικόνας από 30 έως 300 ιντσών.

Υπάρχει HDMI, ενσωματωμένο ηχείο 10,  Bluetooth 5.0 (SBC και aptX) και έξοδος ήχου. Το ελάχιστο επίπεδο θορύβου είναι 28 dB. Οι εξωτερικές διαστάσεις είναι 309 x 308 x 107 mm (πλάτος x βάθος x ύψος), χωρίς τις προεξοχές και το βάρος είναι περίπου 3,8 κιλά. Συνοδεύεται από καλώδιο ρεύματος μήκους 3 μέτρων και τηλεχειριστήριο.

H τιμή του είναι 1.320,65 €

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα