hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Viewsonic X1 και X2: Smart LED προβολείς

Η ταιβανέζικη εταιρεία παρουσίασε δύο νέους προβολείς 1080p που χρησιμοποιούν ως πηγή φωτός φωτοδίοδο LED. Πρόκειται για τους X1 και Χ2, έναν home cinema και ένα κοντινής σκόπευσης αντίστοιχα.

Ο Viewsonic X1 έχει φωτεινότητα 3.100 lumens με διάρκεια ζωής της LED περίπου 30.000 ώρες. Διαθέτει τεχνολογία Cinema SuperColor+ για εκτεταμένα τα χρώματα που καλύπτουν το 125% του Rec.709 και Dynamic Black για τα μαύρα.

Ο προβολέας έχει ηχητικό σύστημα Harman Kardon και η smart πλατφόρμα του είναι ένα είδος Android TV αλλά μπορούμε να μεταδώσουμε περιεχόμενο και από το κινητό μας μέσω της εφαρμογής vCastSender app. Υπάρχει Bluetooth και Wi-Fi.

O φακός έχει οπτικό ζουμ 1,3x, με δυνατότητες μετατόπισης για εύκολη εγκατάσταση. Διαθέτει USB-C, USB-A και δύο ΗDMI 2.0.

Θα εμφανιστεί στην αγορά τον Απρίλιο του 2022 με τιμή 1000 δολάρια.

Ο δεύτερος προβολέας Viewsonic X2 έχει τα ίδια στοιχεία με τον Χ1 όσο αφορά την φωτεινότητα και τα χρώματα, αλλά και τον ήχο όπως και την smart πλατφόρμα. Το ίδιο επίσης και για τις εισόδους. Διαφέρει μόνο στον φακό αφού είναι short throw έχοντας οπτικό ζουμ 1,2x και λόγο προβολής 0,69-0,83. Δηλαδή μπορεί ναι φτιάξει εικόνα 100 ιντσών από απόσταση 1,53 μέτρα από την οθόνη. Είναι όπως είπαμε short throw και όχι ultra short throw.

Κυκλοφορεί επίσης τον Απρίλιο του 2022 στα 1.099 δολάρια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα