hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Bassocontinuo Ultra Feet Level 6: Απομόνωση και βελτίωση του ήχου ακόμη και για ηχεία 100 κιλών το ένα

Tα αντικραδασμικά ποδαράκια για ηχεία και συσκευές της εξαιρετικής Bassocontinuo κάνουν θραύση στην αγορά. Η εταιρία τα ονομάζει Ultra Feet και κυκλοφορεί πέντε διαφορετικούς τύπους για να επιλέξουμε ανάλογα το βάρος του ηχείου ή των συσκευών μας.

Ο κατασκευαστής ανακοίνωσε τώρα ότι έχει ετοιμάσει και έναν ακόμη -βαρέων βαρών- τύπο, τον έκτο που τον ονομάζει Level 6.

Το Level 6 έχει αναπτυχθεί για να ταιριάζει σε διαφορετικούς τύπους ηχείων, διαθέτει τρία διαφορετικά εναλλάξιμα σπειρώματα (M6, M8 και M10) και είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος για βέλτιστη απομόνωση. Κάθε αντικραδασμικό πόδι έχει εύρος φορτίου από 5 έως 25 κιλά και διατίθεται σε σετ των 4, δίνοντας συνολική μέγιστη χωρητικότητα 100 κιλά ανά ηχείο.

Τα ποδαράκια της Bassocontinuo κυκλοφορούν σε 6 εκδόσεις και σε σετ των τριών ή τεσσάρων, ανάλογα το βάρος των συσκευών ή των ηχείων μας.

Τα ποδαράκια είναι κατασκευασμένα από ειδικά visco-ελαστικά υλικά υλοποιημένα ως σύστημα για να έχουν υψηλές ιδιότητες απόσβεσης, προσαρμοστικότητα και ακρίβεια. Μετατρέπουν αποτελεσματικά τους συντονισμούς σε θερμότητα, γι’ αυτό και κυκλοφορούν σε 6 εκδόσεις αφού το βάρος των συσκευών μας καθορίζουν τον τύπο τους.

Έτσι υπάρχουν τα:

Bassocontinuo Ultra Feet Level 1.0 για συσκευές από 0,1 έως 15 κιλά
Bassocontinuo Ultra Feet Level 2.0 για συσκευές από 0,1 κιλά έως 2,5 κιλά
Bassocontinuo Ultra Feet Level 3.0 για συσκευές από 2,6 κιλά έως 5 κιλά
Bassocontinuo Ultra Feet Level 4.0 για συσκευές από 5,1 κιλά έως 10 κιλά
Bassocontinuo Ultra Feet Level 5.0  για συσκευές από 10,1 κιλά έως 20 κιλά
Bassocontinuo Ultra Feet Level 6.0  για συσκευές έως 100 κιλά

Τα αντικραδασμικά ποδαράκια της Bassocontinuo θα τα βρείτε στην Solid Foundation που είναι και ο επίσημος αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρείας στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα