hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Huawei MateView GT 34 ιντσών κυκλοφορεί τώρα στην Ελληνική αγορά

H νέα MateView GT 34’’ της Huawei είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά για gaming, για διασκέδαση, είτε για επαγγελματική χρήση.

Η MateView GT 34’’ είναι μια κυρτή μακρόστενη 21:9 οθόνη 34 ιντσών, με ανάλυση 3440×1440 pixels και ρυθμό ανανέωσης 165Hz.

Είναι συμβατή με HDR και ο χρήστης μπορεί να εφαρμόσει από τα μενού λειτουργεία ώστε να γεμίσει όλη η οθόνη με περιεχόμενο από αυτό είναι 16:9 ή 4:3 για παράδειγμα. Επίσης μπορεί να επιλέξει original size ώστε να παρουσιαστεί η εικόνα όπως έρχεται από την πηγή.

Γενικά υπάρχει ένα πλήθος ρυθμίσεων για να φέρουμε την εικόνα στις δικές μας απαιτήσεις, ενώ έχει ακόμη και δυνατότητα μείωσης του μπλε φωτός για να μην καταπονούνται τα μάτια μας.

Η κυρτότητα της οθόνης είναι 1000R, το bezel είναι ελάχιστο και τα μενού είναι και στην Ελληνική γλώσσα.

Επιπλέον, στην ευέλικτη μεταλλική της βάση, υπάρχει στερεοφωνικό ηχείο σε μορφή κυλίνδρου (με γρίλια αλουμινίου) το οποίο εμπεριέχει φωτεινό ρυθμιστικό αφής για την αυξομείωση της στάθμης.

Η τεχνολογία της οθόνης είναι VA με διευρυμένη γωνία θέασης, έχοντας φωτεινότητα 350 nits και υψηλή χρωματική ακρίβεια.

Παρέχει δύο εισόδους HDMI 2.0, μία DisplayPort και δύο USB-C (η μία για τροφοδοσία και η άλλη για φόρτιση κινητού ή προβολή εικόνας από συσκευή που υποστηρίζει video από την USB C της). Ακόμη υπάρχει και υποδοχή mini jack για ακουστικά.

Το τροφοδοτικό είναι εξωτερική και γίνεται από μετασχηματιστή 135W με βύσμα USB C. Σύντομα θα ανεβάσουμε την δοκιμή της.

Η τιμή της είναι 599 ευρώ.

Το HUAWEI MateView GT 34’’ με Sound Bar διατίθεται στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, Public και MediaMarkt. Το HUAWEI MateBook 14s διατίθεται στα καταστήματα Cosmote / ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public και MediaMarkt.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα