hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Poco M4 Pro 5G: Με οθόνη LCD, φόρτιση 33W και επεξεργαστή MediaTek

H Poco ανακοινώνει την παγκόσμια κυκλοφορία του M4 Pro 5G, ενός smartphone της μεσαίας κατηγορίας.
To νέο M4 Pro 5G είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή MediaTek Dimensity 810, με 6,6 ιντσών LCD οθόνη στα 90Hz και γρήγορη φόρτιση στα 33W.


Η συσκευή διαθέτει modem 5G καθώς και dual 5G standby, μαζί με τεχνολογία μνήμης UFS 2.2 για ταχύτερη σειριακή εγγραφή και ταυτόχρονη λειτουργία εφαρμογών.

Η μπαταρία είναι 5000mAh και φορτίζει στο 100% της σε μόλις 59 λεπτά. Με απλά λόγια, με μόλις 10 λεπτά φόρτισης, οι χρήστες θα έχουν στη διάθεση τους μέχρι και 2 ώρες χρόνο.

Η οθόνη έχει ανάλυση FHD+ (2400×1080 pixels) με ταχύτητα ανάγνωσης αφής 240Hz και ταχύτητα ανανέωσης στα 90Hz. Επιπλέον, το M4 Pro 5G προσφέρει δυναμική ταχύτητα ανανέωσης, όντας αυτο-ρυθμιζόμενο ανάλογα με την μορφή ψυχαγωγίας που επιλέγει κάθε στιγμή ο χρήστης, επεκτείνοντας έτσι την ζωή της μπαταρίας.

Τα βίντεο παίζουν σε 60fps, οι ταινίες στα 25fps, ενώ οι gamers μπορούν να απολαύσουν τα παιχνίδια τους στα 60 ή 90fps. Διαθέτει δύο ηχεία και αναλογική mini jack υποδοχή για ακουστικά.

Ειδικά για τους gamers η συσκευή δονείται κατά μήκος του άξονα-Χ, ενώ το haptic feedback δίνει μια έξτρα αίσθηση ρεαλισμού.

Η σχεδίαση του βασίζεται σε λεπτό bezel και ελαφρύ σώμα (μόλις 195 γραμμάρια) σε συνδυασμό με τα 8,76mm πάχος και τον επανασχεδιασμένο αισθητήρα αφής.


Φωτογραφικά η συσκευή έχει αισθητήρα 50ΜΡ και 8ΜΡ στην υπερευρυγώνια κάμερα του. Μαζί με τις εφαρμογές Night Mode, Kaleidoscope, Slow motion και Time-lapse, κάθε βίντεο ή φωτογραφία μπορεί να υποστεί επεξεργασία. H selfie είναι πανοραμική στα 16ΜΡ.


Το M4 Pro 5G είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: Yellow, Power Black και Cool Blue και σε δύο εκδοχές 4GB + 64GB, 6GB + 128GB.

Κυκλοφορεί σύντομα και στην ελληνική αγορά. σε τιμή κάτω από 300 ευρώ.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα