hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Samsung Galaxy A13 και A73: Εστίαση σε μεγάλες κάμερες και στην οικονομική κατηγορία

Η Samsung αυξάνει τις προδιαγραφές της πίσω κύριας κάμερας στα 50 megapixel του αναμενόμενου χαμηλού κόστους smartphone της Galaxy A13.

Είναι μια ανάλυση κάμερα κυρίως για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην μεσαία έως χαμηλής κατηγορία τιμής κατηγορία.

Η Samsung σχεδιάζει να βάλει κύρια μονάδα κάμερας αυτόματης εστίασης των 50 megapixel στο πίσω μέρος του Galaxy A13. Το σύστημα καμερών του Galaxy A13 αποτελείται από τέσσερις κάμερες, την κύρια στα 50 megapixel, την υπερευρυγώνια στα 5 megapixel, την κοντινού πλάνου στα 2 megapixel και τη βάθους στα 2 megapixel (bokeh). Εμπρός υπάρχει κάμερα 8 megapixel. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το Galaxy A12, οι προδιαγραφές της πίσω κύριας κάμερας του νέου Galaxy A13 έχουν αλλάξει από 48 megapixel σε 50 megapixel.

Επίσης, η Samsung πρόκειται να εφαρμόσει κάμερα 108 megapixel στο αναμενόμενο Galaxy A73, ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας τιμής που θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους. Θα είναι η πρώτη φορά που ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας τιμής της Samsung θα είναι εξοπλισμένο με κάμερα 108 megapixel και μάλιστα με με λειτουργία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS). Η κύρια κάμερα του Galaxy A72, μιας συσκευής που κυκλοφόρησε το πρώτο εξάμηνο του 2021, ήταν 64 megapixel.

Επιπλέον είναι η πρώτη φορά που η Samsung θα έχει κάμερα 108 megapixel στη σειρά Galaxy A. Να θυμίσουμε ότι ο κατασκευαστής ξεκίνησε πέρυσι με το Galaxy S20 Ultra όπου είχε κάμερα 108 megapixel, δηλαδή μόνο στα κορυφαία μοντέλα της βλέπαμε τόσο μεγάλες κάμερες. Μάλιστα η κύρια κάμερα τόσο του Galaxy S21 Ultra όσο και του αναμενόμενου S22 Ultra, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους, είναι 108 megapixel.

Η Samsung θέλει να ανταγωνιστεί με αυτό τον τρόπο του κινέζους κατασευαστές, όπως τη Xiaomi που αυξάνουν το μερίδιο αγοράς τους κυκλοφορώντας κινητά υψηλής τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το πρώτο εξάμηνο του 2022, η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το μοντέλο iPhone SE 5G.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα