hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

GROUP TEST 9 ΗΧΕΙΑ ΒΑΣΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ

ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΗΧΕΙΩΝ ΒΑΣΗΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΔΟΣΕΙΣ HXOY ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡ’ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΧΑΡΙΣΜΑ.

Ποιος δεν έχει αναζητήσει ένα μικρό ζευγάρι ηχεία που είναι για όλες τις δουλειές; Οι αρετές των μικρών ηχείων γνωστές. Δύο δρόμοι άρα απλούστερο crossover που με τη σειρά του σημαίνει λιγότερες επεμβάσεις παθητικών εξαρτημάτων στο σήμα.

Μικρές διαστάσεις για να χωράνε παντού ή σχεδόν παντού, εξυπηρετώντας τις ανάγκες από την τοποθέτησή τους σε ράφι, έως τη δουλειά των κυρίως ηχείων του στερεοφωνικού επάνω σε βάσεις.

Το μικρό μέγεθος της καμπίνας σημαίνει επίσης ότι αποφεύγεται ο ήχος της «κουτίλας» που παρουσιάζουν οι μεγάλες καμπίνες, ιδιαίτερα στη χαμηλή κατηγορία τιμής, αφού τις περισσότερες φορές η οικονομία στα υλικά σημαίνει καμπίνα που απλά αυξάνει τα λίτρα ογκομετρικά με ελάχιστη περεταίρω ακουστική φροντίδα.

Γρήγορα, με καθαρό ήχο, αφήνουν τους άσκοπους εντυπωσιασμούς του υπερβολικού χαμηλού που καταστρέφουν την ισορροπία. Επικεντρώνονται στην ουσία, που δεν είναι άλλη από την όσο το δυνατόν πιο Hi-Fi απόδοση, η οποία απέχει ποιοτικά παρασάγγας από το αποτέλεσμα που θα είχαν τα τυπικά ηχεία που συνοδεύουν ένα μικρό στερεοφωνικό.

Είναι η πιο γρήγορη λύση για τη δημιουργία πολυκάναλου setup αξιώσεων για home cinema και σχεδόν μονόδρομος όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στη θέση των surround ηχείων.

Εάν προσθέσουμε στο τέλος και το ότι η τεχνολογία σήμερα επιτρέπει διαμοιρασμό των αρχείων υψηλής ανάλυσης σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού (multiroom) τότε αυτό σημαίνει ότι αποκτούν νέο πεδίο δράσης, αφού υπάρχουν πια λύσεις που μετατρέπουν σε δικτυακό οποιοδήποτε ηχοσύστημα το οποίο θα ωφεληθεί με την προσθήκη νέων ηχείων.

Ώρα λοιπόν για αναδιοργάνωση και πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποκτηθεί εκείνο το μικρό οικονομικό ηχείο που πάντα υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού.

Στην παρούσα δοκιμή υπάρχουν εισαγωγικές και εκ των πραγμάτων οικονομικές σειρές ηχείων, οι οποίες είναι επιφορτισμένες και με ένα ακόμη… καθήκον.

Να λειτουργούν σαν ηχητικές ταυτότητες με σκοπό να δώσουν το ακουστικό στίγμα του κάθε κατασκευαστή, όντας ιδανικά για τον αρχάριο χομπίστα που θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο του Hi-Fi ή για τον έμπειρο που θέλει να στήσει ένα δευτερεύον σύστημα.

Η δοκιμή [κλικ στο ηχείο που σας ενδιαφέρει]

Bowers & Wilkins 606 S2 Anniversary Edition
Definitive Technology Demand D7
Focal Chora 806
Mission LX-3 MΚII
Monitor Audio Bronze 100
Q Acoustics 3030i
Q Acoustics Concept 20
Polk Audio Reserve R200
Triangle Borea BR03

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα