hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

LG LCD τηλεοράσεις στις 75 και 86 ίντσες

Είναι γεγονός ότι όταν κάποιος παρακολουθεί τις αγαπημένες του ταινίες, προγράμματα και αθλητικούς αγώνες σε μια μεγάλη οθόνη με ανώτερη ποιότητα εικόνας και ανάλυση, η εμπειρία θέασης γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική.

H LG κυκλοφορεί τα μοντέλα τηλεοράσεων SM9000PLA σε 86 και 75 ίντσες, την σειρά UM7600PLB στις 86 και 75 ίντσες, και την 75UM7110PLB στις 75 ίντσες.

Η NanoCell SM9000PLA είναι η πιο προηγμένη 4Κ LED της LG που προσφέρει πλούσια, ρεαλιστικά χρώματα και μεγάλη γωνία θέασης, χάρη στην τεχνολογία NanoCell με LCD IPS πάνελ. Επιπλέον έχει Full Array Dimming. Είναι future ready με συνδεσιμότητα HDMI 2.1, 4K HDR και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου (input lag) για τους gamers.

Παράλληλα, υπάρχει ενσωματωμένη τεχνολογία ThinQ AI, που προσαρμόζει τις δυνατότητες της τηλεόρασης στις ανάγκες των χρηστών μέσω του έξυπνου επεξεργαστή α7 2ης γενιάς, βελτιώνοντας την εικόνα και τον ήχο σύμφωνα με το περιεχόμενο και τον εκάστοτε χώρο.

Συγκεκριμένα, ο επεξεργαστής αναβαθμισμένος με τον αλγόριθμο Deep Learning AI, αναγνωρίζει την ποιότητα του αρχικού περιεχομένου, βελτιστοποιώντας τη σαφήνεια και την ευκρίνεια και ταυτόχρονα τον ήχο ανάλογα με το είδος, αναγνωρίζοντας τη φωνή, τα εφέ και τη συχνότητα. Επιπλέον, η σειρά SM9000PLA ενσωματώνει Dolby Vision και Dolby Atmos.


Αντίστοιχα, οι τηλεοράσεις UM7600PLB 86 και 75 ιντσών και η 75UM7110PLB είναι πιο οικονομικές. Αυτές έχουν πάνελ LCD IPS 4K με εκτεταμένη χρωματική γκάμα και υψηλή γωνίας θέασης.


Οι σειρές τηλεοράσεων SM9000PLA και UM7600PLB υποστηρίζουν το 4K Cinema HDR, συμπεριλαμβανομένων των Advanced HDR της Technicolor και HDR10 Pro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα