hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Panasonic SC-GN01: Φορετό gaming ηχείο για immersive ήχο

Με έναν μοναδικό, εργονομικά σχεδιασμένο για να φοριέται στους ώμους, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε άνετα ρεαλιστικό ήχο surround με τα  αγαπημένα σας βιντεοπαιχνίδια.

Το SC-GN01 WIGSS (Wearable Immersive Gaming Speaker System} έχει σχεδιαστεί ειδικά σε συνεργασία με την SQUARE ENIX με γνώμονα τους gamers ώστε να προσφέρει ένα τεράστιο audio πεδίο και τρεις διαφορετικές λειτουργίες ήχου για να βελτιώσει την εμπειρία του παιχνιδιού.

Οι τρεις λειτουργίες ήχου του SoundSlayer WIGSS, οι οποίες δημιουργήθηκαν από την ομάδα ήχου FINAL FANTASY XIV Online, επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν πλήρως συναρπαστικό gaming.

Με ηχητικό πεδίο υψηλής πιστότητας, το SoundSlayer WIGSS βελτιώνει τον ήχο του παιχνιδιού και παρέχει μια πραγματικά ρεαλιστική εμπειρία στον εικονικό κόσμο.

Το SoundSlayer WIGSS είναι εξοπλισμένο με τρεις διαφορετικές λειτουργίες ήχου παιχνιδιού: Λειτουργία παιχνιδιού ρόλων, λειτουργία πρώτου προσώπου και λειτουργία φωνής.

Η λειτουργία παιχνιδιού ρόλων είναι ιδανική για παιχνίδια ρόλων και βελτιστοποιημένη για το FINAL FANTASY XIV Online. Αυτή η λειτουργία δημιουργεί μια αίσθηση πραγματικότητας και έντασης, έτσι ώστε οι παίκτες να αισθάνονται ότι βρίσκονται μέσα στον εικονικό κόσμο του παιχνιδιού.

Η λειτουργία πρώτου προσώπου παρέχει ακριβή τοποθέτηση των ήχων, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ακούν τους «μικρούς» ήχους, όπως βήματα, δίνοντας στους παίκτες το πλεονέκτημα σε παιχνίδια σκοποβολής πρώτου προσώπου και τρίτου προσώπου.

Η λειτουργία φωνής βελτιώνει τις ανθρώπινες φωνές και συμβάλλει περαιτέρω στην καθηλωτική εμπειρία. Συνιστάται για παιχνίδια περιπέτειας, όπου ο σαφής διάλογος μπορεί να παρέχει σημαντικές ενδείξεις.

Με την εναλλαγή μεταξύ των τριών τρόπων λειτουργίας, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν μια ρεαλιστική εμπειρία γεμάτη ένταση.

Το SoundSlayer WIGSS διαθέτει επίσης λειτουργία μουσικής και λειτουργία κινηματογράφου, ώστε οι παίκτες να μπορούν να απολαύσουν περιεχόμενο διαφορετικό από παιχνίδια, όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Επιπλέον, είναι εξοπλιζόμενο με διπλό μικρόφωνο υψηλής απόδοσης και  με ακύρωσης της ηχούς, ώστε να συνομιλείτε καθαρά με άλλες συσκευές αναπαραγωγής χωρίς να σας ενοχλεί ο ισχυρός ήχος surround.

Το SoundSlayer WIGSS διαθέτει τεχνολογία ήχου τεσσάρων καναλιών από τέσσερα ηχεία πλήρους εμβέλειας με μαγνήτες νεοδυμίου. Αυτό το υψηλής ποιότητας gaming ηχείο συνδυάζει πρωτότυπες τεχνολογίες επεξεργασίας όπως το True MAGESS (Majestic Augmented Gaming Environment Sound System) και έναν επεξεργαστή σήματος υψηλής απόδοσης για ήχο surround. Το σύστημα είναι επίσης συμβατό με περιεχόμενο πολλαπλών καναλιών, όπως 5.1.

Ο μοναδικός, εργονομικός σχεδιασμός επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν άνετα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να ασκούν πίεση στο κεφάλι και τα αυτιά, κάτι που μπορεί να προκληθεί από τα ακουστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα