hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

OnePlus Nord 2 5G: Σημαντικά αναβαθμισμένο από το πρώτο Nord

Το OnePlus Nord 2 έχει τριπλή κάμερα AI 50 MP με αισθητήρα Sony IMX766, σταθεροποίηση οπτικής εικόνας (OIS), Warp Charge 65, επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1200-AI και το χαρακτηριστικό λογισμικό OxygenOS.

Χάρη στο νέο chipset MediaTek, το OnePlus Nord 2 5G προσφέρει μια εξαιρετική και ευέλικτη εμπειρία φωτογραφίας. Το Nord 2 επιτρέπει πολύ καλύτερες νυχτερινές λήψεις χάρη στη σταθεροποίηση OIS και στον κύριο αισθητήρα Sony IMX766 50MP, ο οποίος μπορεί να συλλάβει 56%  περισσότερο φως από τον Sony IMX586 του πρώτου Nord. Με το Nightscape Ultra, μια βελτιωμένη έκδοση της λειτουργίας Nightscape της OnePlus, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν καλύτερες και φωτεινότερες φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού έως και ένα lux.

Το OnePlus Nord 2 5G διαθέτει επίσης ευρυγώνια κάμερα 8 MP με οπτικό πεδίο 119,7 μοιρών και κάμερα selfie 32 MP με αισθητήρα Sony IMX615. Η νέα λειτουργία Group Shots 2.0 της εμπρόσθιας κάμερας μπορεί να αναγνωρίσει ταυτόχρονα έως και πέντε πρόσωπα και βελτιστοποιεί από τον τόνο του δέρματος έως τις λεπτομέρειες του προσώπου. Επιπλέον, το Nord 2 είναι εξοπλισμένο με βίντεο AI που βελτιώνει τη φωτεινότητα, το χρώμα και την αντίθεση των εγγραφών σε πραγματικό χρόνο. Το Nord 2 διαθέτει βελτιστοποίηση φωτογραφιών AI για φωτογραφίες. Πρόκειται για μια λειτουργία που αναγνωρίζει έως και 22 διαφορετικά σενάρια εγγραφής και προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της για να επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα.

Το Nord 2 διαθέτει επίσης μπαταρία 4.500 mAh, τεχνολογία φόρτισης Warp Charge 65, που φορτίζει από 0 έως 100% σε λιγότερο από 35 λεπτά.

Το OnePlus Nord 2 5G, όπως είπαμε, έχει τον επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1200 AI που κατασκευάζεται με την διαδικασία των 6 nm, είναι αρχιτεκτονικής ARM A78 και προσφέρει 65% ταχύτερη απόδοση CPU και 125% υψηλότερη απόδοση GPU από το προηγούμενο OnePlus Nord που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2020.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη AMOLED 6,43 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Έχει νέες δυνατότητες όπως AI Color Boost και AI Resolution Boost, που βελτιώνουν τα χρώματα και αναβαθμίζουν την ανάλυση δημοφιλών εφαρμογών.

Το OxygenOS 11.3 είναι προεγκατεστημένο στο Nord 2. Το OxygenOS 11 προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις όπως Dark Mode, Zen Mode, άνετη λειτουργία με το ένα χέρι και διάφορες επιλογές όπως Always-on-Display (AOD).

Το OnePlus Nord 2 5G διατίθεται σε δύο χρωματικές παραλλαγές, Blue Haze και Gray Sierra.

Οι τιμές είναι: 8GB RAΜ και 128GB ROM στα 399 ευρώ, 12GB RAM και 256GB ROM στα 499 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα