hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Advance Paris X-P1200: Προενισχυτής dual mono με DAC

Μια dual mono σχεδίαση σε προενισχυτή με πολλές εισόδους παρουσίασε η Advance Paris, είναι ο X-P1200. Δύο προενισχυτές δηλαδή σε ένα σασί. Εσωτερικά υπάρχουν δύο ανεξάρτητοί προενισχυτές, κάτι που διακρίνεται αν δει κανείς την συσκευή εσωτερικά ή αντικρύσει το πίσω μέρος της.

Ακόμη και η τροφοδοσία του X-P1200 του κάθε καναλιού είναι ανεξάρτητη, αφού υπάρχουν δύο τοροειδής μετασχηματιστές με διπλό σύστημα εξομάλυνσης. To ποτενσιόμετρο είναι υψηλής ποιότητας της ALPS, ενώ έρχεται με τηλεχειριστήριο απ’ όπου μπορούν να επιλεγούν όλες οι λειτουργίες ακόμη και η ρύθμιση των μπάσων και πρίμων.

Ο Advance Paris X-P1200 είναι εξοπλισμένος με εννέα αναλογικές εισόδους, συμπεριλαμβανομένων δύο balanced εισόδων XLR και δύο ακόμη για κεφαλές MM και MC. Επίσης έχει και τέσσερις ψηφιακές εισόδους, δύο οπτικές και δύο ομοαξονικές. Ενώ στην πρόσοψη υπάρχει υποδοχή ακουστικών. Το σήμα το παραδίδει στην έξοδο σε XLR και RCA εξόδους για την σύνδεση τελικού ενισχυτή ή ενεργών ηχείων.

Ο προενισχυτής διαθέτει ενσωματωμένο DAC, χρησιμοποιεί το τσιπάκι AD1955 που μπορεί να επεξεργαστεί σήματα με ανάλυση 24bit/192ΚHz. Η υψηλή ποιότητα υπογραμμίζεται τον υψηλό λόγο σήματος προς θόρυβο που εδώ φθάνει τα 123dB. Υπάρχουν θύρα ασύγχρονης εισόδου USB-B που υποστηρίζεται από το τελευταίο τσιπ XMOS που δέχεται μέχρι DSD256.

Το βάρος του Advance Paris X-P1200 είναι περίπου 14 κιλά και η τιμή του κοντά στα 3.500 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα