hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Creative SXFI Carrier: Δυνατή ηχομπάρα με σύστημα Super X-Fi και Dolby Atmos. H μόνη με θύρα ΗDMI 2.1

Η Creative Labs είναι έτοιμη να λανσάρει την νέα της ηχομπάρα SXFI Carrier που είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία Super X-Fi για ολογραφικό ήχο από ακουστικά, έρχεται επίσης και με ασύρματο subwoofer 10 ιντσών, είσοδο HDMI 2.1 με ARC και 8Κ αλλά και υποδοχή USB για την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής ακόμη και hi-res.

Eίναι μια Dolby Atmos ηχομπάρα με Bluetooth 5.0 και με DSP λειτουργία SuperWide που επεκτείνει το πλάτος του ηχητικού πεδίου όταν ακούτε από στερεοφωνικές πηγές.

Η ηχομπάρα Creative SXFI Carrier έχει επτά ηχεία, από τα οποία δύο είναι τοποθετημένα στα πλάγια και δύο που πυροβολούν προς την οροφή. Κάθε ηχείο οδηγείται από τον δικό του ενισχυτή. Η συνολική ισχύς της ηχομπάρας είναι 200W και του subwoofer 250W.

To σημαντικό είναι ακόμη ότι η ηχομπάρα διαθέτει έξοδο HDMI eARC χωρίς απώλειες και δύο εισόδους HDMI 2.1 που υποστηρίζουν διέλευση 8K, Dolby Vision, HDR10 και HDR10+.

Η συνδεσιμότητα περιλαμβάνει επίσης Bluetooth 5.0, θύρα USB-C για αναπαραγωγές 24bit/192ΚHz και mini jack για συσκευές Super X-Fi. Υπάρχουν επίσης δύο είσοδοι ήχου, μια οπτική και αναλογική αναλογική και έξοδος υπογούφερ.

Η ηχομπάρα υποστηρίζεται με εφαρμογή για iOS και Android, ενώ υπάρχει και δυνατότητα διόρθωσης του χώρου (καλιμπράρισμα).

Δεν είναι μια οικονομική ηχομπάρα, αλλά μια premium.

Η SXFI CARRIER διατίθεται στα EUR 999.99 στο Creative.com και λανσάρεται στην Ελλάδα σε Promo Bundle που περιλαμβάνει ένα ζευγάρι ακουστικά SXFI Theater ΔΩΡΕΑΝ με κάθε αγορά της για περιορισμένο αριθμό συσκευών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα