hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Astell & Kern A&futura SE180: Τώρα player με εναλλάξιμο DAC – ενισχυτή ακουστικών

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Astell & Kern η κυκλοφορία ενός audio player (DAP) που δέχεται εναλλάξιμες κάρτες εξόδου.

Δηλαδή η μονάδα DAC μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί με άλλη. Αντικαταστήστε τη μονάδα με ένα απλό τράβηγμα.

Υπάρχει ένας μηχανισμός διπλού κλειδώματος στο κύριο σώμα του player ώστε να έχουμε σταθερότητα σύνδεσης.

Ως εναλλάξιμα DAC υπάρχει το μοντέλο SEM1 με 8ch DAC ESS ES9038PRO σε μία μόνο διαμόρφωση που φθάνει τα 384ΚHz/32bit και DSD 11,2MHz. Εδώ έχουμε εξόδους 3,5 mm, 2,5mm 4-pin balanced και 4,4 mm 5-pin balanced.

Yπάρχει και το μοντέλο SEM2 το οποίο είναι εξοπλισμένο με το AK4497EQ της Asahi Kasei Electronics σε διπλή διαμόρφωση με ανεξάρτητο LR. Αυτό προσφέρει αναπαραγωγή έως 768ΚHz/32bit και DSD 22,4MHz. Οι ακροδέκτες εξόδου είναι οι ίδιοι με το πιο πάνω μοντέλο, δηλαδή 3,5 mm mini jack, 2,5mm 4-pin balanced και 4,4 mm 5-pin balanced.

Το player φοράει οθόνη full HD μεγέθους 5 ιντσών έχοντας την ίδια λειτουργικότητα με ένα Android smartphone.

Έχει Bluetooth 5.0 που υποστηρίζει SBC / AAC / aptX HD / LDAC. Έχει επίσης λειτουργία «AK File Drop», μπορείτε ελεύθερα να μεταφέρετε αρχεία ασύρματα χρησιμοποιώντας υπολογιστές, smartphone, προγράμματα FTP κ.λπ. στο ίδιο δίκτυο.

Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε ασύρματα αρχεία μουσικής. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 256 GB. Διαθέτει επίσης υποδοχή κάρτας microSD για κάρτες έως 1 TB.

Η φόρτιση γίνεται από USB C που παίζει και ως USB-DAC. Υποστηρίζει επίσης την αναπαραγωγή ήχου από το δίκτυο «AK Connect» χρησιμοποιώντας DLNA. Μπορεί επίσης να παίζει MQA.

Το βάρος είναι περίπου 280 γρ και η μπαταρία του με την κάρτα SEM1 κρατάει περίπου 10,5 ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα