hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Pro-Ject Wallmount: Τρία ράφια τοίχου για πικάπ που λύνουν πολλά προβλήματα

H στήριξη και η απομόνωση ενός πικάπ από το υπόλοιπο σύστημά σας είναι σημαντική προτεραιότητα για να αποδώσουν σωστά τα βινυλιά σας. Υπάρχουν πολλές λύσεις. Ειδικές πλατφόρμες, πατάκια, ακίδες, αντικραδασμικά στοιχεία, ελαστικές διατάξεις και η λίστα δεν έχει τέλος.

Βέβαια υπάρχει πάντα και το στοιχείο της εύκολης πρόσβασης στο πικάπ μας για την χρήση του, αλλά και η φιλικότητα του χώρου γύρω του. Μια λύση που προτείνουν πολλοί είναι η χρήση μιας επιτοίχιας βάσης – πλατφόρμας, επάνω στην οποία μπορούμε να τοποθετήσουμε το πικάπ μας. Αυτή βιδώνει στον τοίχο σαν ράφι και έτσι έχουμε μια ακλόνητη κατασκευή.

Η Pro-Ject που αφουγκράζεται πάντα τις ανάγκες του φίλου του βινυλίου κυκλοφορεί τρεις σχετικές λύσεις βάση πικάπ τοίχου.

Έτσι έχει το Wallmount it 1, μια βάση από ξύλο, μεταλλικό σκελετό και τέσσερις ακίδες που ρυθμίζονται. Οι διαστάσεις που ζητάει από τον τοίχο είναι 460×355 χιλιοστά, ενώ η πλατφόρμα έχει διαστάσεις 460x90x415 χιλιοστά.

Υπάρχει και η νέα μεγαλύτερη Wallmount it 2 που είναι πιο κομψή με μεταλλικό πλαίσιο και μεγαλύτερη πλατφόρμα με 4 ρυθμιζόμενες ακίδες. Εδώ οι διαστάσεις είναι 460×355 χιλιοστά, ενώ η πλατφόρμα έχει διαστάσεις 490x260x455 χιλιοστά. Αυτή η βάση είναι για πιο μεγάλα πικάπ.

Τέλος διέρρευσε και η τρίτη βάση που ετοιμάζει η Pro-Ject, η Wallmount it 3. Mε πλαίσιο από ατσάλι και πλατφόρμα από MDF μαύρου φινιρίσματος. Πρόκειται για μια δυνατή βάση τοίχου για να στηρίξει με ασφάλεια το πικάπ σας. Εδώ οι διαστάσεις είναι 520×450 χιλιοστά στον τοίχο και για την πλατφόρμα 635x290x455 χιλιοστά.

Oι τιμές για την Wallmount it 1 είναι κάπου στα 160 ευρώ, για την Wallmount it 2 κάπου στα 185 ευρώ και για την Wallmount it 3 αναμένεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα