hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Pro-Ject Sweep it E: Live καθαρισμός βινυλίου

Το παλαιότερο μοντέλο Sweep it S2 της Pro-Ject δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Klaus Mick, χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη τεχνολογία του, κατά την οποία ένας μαγνήτης νεοδυμίου αποτρέπει την ολίσθηση της βούρτσας επάνω στο δίσκο.

Το νεότερο μοντέλο, είναι το Sweep It E και έχει βραχίονα αλουμινίου 226 mm που συνδέεται με μια βαριά βάση, σε μαύρο ή ασημί φινίρισμα.

Πρόκειται για ένα σύστημα καθαρισμού… για αυτούς που δεν έχουν χρόνο για να καθαρίζουν τακτικά τους δίσκους τους. Μια «σκούπα» δηλαδή που καθαρίζει τον δίσκο καθώς αυτός παίζει, σε «live» δηλαδή εκτέλεση.

Απλώς τοποθετήστε το Sweep it E στο πικάπ σας και βεβαιωθείτε ότι η βούρτσα του έχει τοποθετηθεί στο δίσκο πριν από τη βελόνα. Με αυτόν τον τρόπο, τα αυλάκια θα καθαριστούν αμέσως προτού η κεφαλή αρχίσει να παίζει.

Το Sweep it E είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο για να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, η βούρτσα του είναι μαλακή και η Pro-Ject εγγυάται ότι οι δίσκοι δεν θα υποστούν καμμιά βλάβη κατά τη διαδικασία καθαρισμού. Η τιμή του κοντά στα 60 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα