hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Amazon Fire TV Edition: ΟLED τηλεόρασεις και ηχομπάρα

Πολλές προσιτές τηλεοράσεις με Fire TV Edition

Η Amazon και η Grundig συνεργάστηκε και έφτιαξαν την πρώτη τηλεόραση OLED με Fire TV Edition. Αρχικά η τηλεόραση θα κυκλοφορήσει σε Γερμανία και Αυστρία.

Παράλληλα η Amazon με την βοήθεια των Dixons Carphone και MediaMarktSaturn θα κυκλοφορήσουν περισσότερες τηλεοράσεις με Fire TV Edition στην Αγγλία και στις Γερμανία και Αυστρία.

Ακόμη η Αmazοn ανακοίνωσε μια Fire TV Edition ηχομπάρα που στην κατασκεύασε η Anker.


Οι τηλεοράσεις με Fire TV Edition εκτός από τις υπηρεσίες της Amazon λειτουργεί και ως απλοί δέκτης τηλεοπτικών καναλιών. Φυσικά χρησιμοποιούν Alexa για αναζητήσεις και ρυθμίσεις, ενώ λαμβάνουν και streaming περιεχόμενο από Netflix, YouTube, Prime Video και άλλα. Έτσι εκτός από ψώνια στο Amazon θα βλέπουμε και σειρές.


Το σύστημα Fire TV Edition εκτός από την Grundig το υιοθετούν και άλλοι κατασκευαστές τηλεοράσεων όπως οι Toshiba, Skyworth – Metz, Arcelik, Philips, Compal και άλλες. Κυρίως οικονομικά προσιτές τηλεοράσεις.

Η Dixons Carphone, Kωτσόβολος για την Ελλάδα, θα βάλει το Fire TV Edition στις JVC τηλεοράσεις που πουλάει.

Όμως η πρώτη OLED τηλεόραση με Fire TV Edition θα είναι της Grundig OLED με 8 μικρόφωνα για την Alexa, πρόκειται για τα μοντέλα Vision 7 και Vision 6.

H ηχομπάρα με Fire TV Edition θα είναι της Anker και θα την λένε Nebula.

Tιμές

H Grundig OLED – Fire TV Edition με Alexa θα κοστίζει η 55 ιντσών 1.299,99 ευρώ. Επίσης η Grundig Vision 7 με Fire TV Edition σε 43”, 49”, 55” και 65” οι τιμές θα ξεκινούν από τα €349,99. Αργότερα η σειρά Grundig Vision 6 – Fire TV Edition στις 32”, 40” και 43” με τιμή €239.99.

Η JVC – Fire TV Edition Smart 4K Ultra HD HDR LED TV για ξεκινάει από τις £349. Η ηχομπάρα Nebula Soundbar – Fire TV Edition θα έχει €209,99.

Όλα αυτά τα προϊόντα η Amazon θα τα υποστηρίζει με πολλές δωρεάν υπηρεσίες από το συνδρομητικό της περιεχόμενο σε ταινίες και μουσικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα