hxosplus.gr
H τεχνολογία του πολιτισμού

Νέο τουίτερ Scan-Speak D2404/552000 με ελλειπτικό πηνίο φωνής

Η Scan-Speak, η γνωστή εταιρεία από τη Δανία που εδώ και χρόνια εξειδικεύεται στην κατασκευή μεγαφώνων, επεκτείνει τη σειρά Ellipticor με ένα τουίτερ μαλακού θόλου (0,95 ιντσών) που έχει την κωδική ονομασία D2404 / 552000.

Ο σχεδιασμός του νέου τουίτερ βασίζεται στο παλαιότερο και μεγαλύτερο μοντέλο D3404/552000, το κύριο χαρακτηριστικό του οποίου είναι το πηνίο φωνής Ellipticor που όπως λέει και το όνομά του έχει ελλειπτική μορφή, η οποία, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, παρέχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά διασποράς και μεγάλο εύρος λειτουργίας που φθάνει στα 30KHz, καθώς και χαμηλή παραμόρφωση.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του νέου τουίτερ είναι η χαμηλή συχνότητα φυσικού συντονισμού, βρίσκεται εκτός του εύρους λειτουργίας.

Το μαγνητικό σύστημα αναφέρεται ως D AirCirc και χρησιμοποιεί οκτώ μαγνήτες νεοδυμίου με χάλκινο δακτύλιο.  Η ονομαστική εμπέδηση του τουίτερ είναι 3,4Ω και η ευαισθησία 91dB.

Το μπροστινό πλαίσιο του Scan-Speak D2404 / 552000 είναι κατασκευασμένο από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο με ένα διακοσμητικό δαχτυλίδι.

Εκτός από τη διακοσμητική αποστολή του, αυτό το δακτυλίδι διορθώνει και το μοτίβο εκπομπής του μεγαφώνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα